lauantai 20. huhtikuuta 2013

Kehonhuoltoa

Kuten kirjoitin, tämän viikonlopun ohjelma on hieman perinteisestä poikkeava. Eilen olin vähän huolissani tämän päivän jaksusta, kun jalat olivat edelleen kipeät maanantain ja keskiviikon treeneistä. Pidin kuitenkin eilen oikein super palauttelupäivän: kävimme kämppikseni kanssa 9 km kävely-/ hölkyttelylenkin, ja illalla putkirullasin jalat ft:lta saamallani gymstickilla. Lisäksi venyttelin oikein huolella ja vedin lievän överiannostuksen magnesiumia ennen nukkumaanmenoa. Sitten nukuinkin oikein kunnon yöunet, ja jalat olivat aamulla lähes uudenveroiset. ;)

Huomenna pitäisi pelien suhteen vielä samanlainen setti vetää, ja ajattelinkin, että tänäkin iltana voisi käydä hölkkäilemässä (ei kuitenkaan ehkä ihan kymppiä..) Lisäksi kaveri pyysi luokseen saunomaan illaksi, ai että mitä luksusta! Saunan jälkeen taas rullailut ja venyttelyt, ja sitten unta palloon, niin luulisi jalkojen liikkuvan vielä huomennakin.

Nyt kuitenkin alkaa tuoksua siltä, että menen syömään riisiä, kanaa ja salaattia. Että omnom ja maiskis, ja mitä näitä nyt on. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti