tiistai 23. huhtikuuta 2013

Keho ei ole kone

Huomasin eilen, että keho ei toimi aina kuin kone. Välillä sitä on pysähdyttävä kuuntelemaan ja sen on annettava levähtää. Sunnuntai-iltana mulla alkoi ällöttävä olo, joka jatkui koko maanantaipäivän. Mahaa turvotti ja se piti kamalaa meteliä. Maanantaiaamuna väsytti niin kamalasti, mutta silti pakkasin laukun, ja ajattelin alkaa hiissautua kohti salia, mutta sitten iskikin oksettava olo. No, kumpanakaan päivänä ei purjo lentänyt, eikä muutakaan traagista sattunut, mutta olo oli vaan niin kertakaikkisen kehno, että nuhjusin kotona, siivosin sängynaluslaatikoita ja nukuin pitkät päiväunet. (Olen muuttamassa pois tästä kämpästä, mutta vasta eilen siivoillessa avasin yhden laatikon ensimmäistä kertaa entisen muuton jäljiltä. Voin kertoa, että siitä laatikosta lähtee aika paljon kiertoon.. ;))

Kait joku mahatautivirus voi mennä tuolla tavalla lievänäkin ohi? Ei siinä, mieluummin tuolla tavalla kuin pönttöä kaulaillen. Oli itse asiassa toinenkin asia, joka kirvoitti minut kirjoittamaan tästä aiheesta. Paino oli tippunut viikossa vain 400 grammaa, mikä oli ensi alkuun lievä pettymys, sillä olin odottanut vitosella alkavia lukemia, mutta sitten hengitin syvään. Paino ei ollut kuitenkaan noussut. Ja jo ennen kuin aloitin tämän blogin, oli paino tullut alas n. 3 kg, siis n. 63,6 kg:sta --> 60,8 kg:n. Keho ei tikitä aina kellon lailla, ja joskus junnataan.

Tavoitteena olisi n. 55 (tai 53) kg. Siinä vaiheessa nuo luvut on enää kosmetiikkaa, ja mennään sen mukaan, mikä kropassa tuntuu luontevimmalta ja näyttää peilissä hyvältä. Taitavat mahtua kolmen vuoden takaiset "tavoitefarkut" jalkaan kummassa tahansa painossa. :)

Tämän päivän ohjelmaan kuului HIIT -tyylinen juoksulenkki, ja olin ihan puhki, vaikka vedin vain neljä 30 sekunnin juoksupätkää täysillä. (Muuten hölkkäilin ja kävelin.) Mutta se oli juuri sitä, mitä lievästi sadistinen mielenlaatuni kaipaa. >:D Nyt on talvi hissuteltu hölkäten piiitkiä ja rauhallisia lenkkejä matalalla sykkeellä, niin ai että tuntui mukavalta repiä täysillä. Tätä kuntoa tarvii myös säbäkentillä! Palaan myöhemmin tähän HIIT:n, kun saan jonkinlaisen ohjelmantapaisen väsättyä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti