lauantai 3. toukokuuta 2014

Protskupannaria

Tulin käymään täällä blogin puolella kun etsin kauan sitten kadottamaani hyvää protskupannarin ohjetta, ja mietin, että olen sen tänne joskus tallentanut - en ollut. Mutta sen sijaan olin saanut kaksi seuraajaa, (iiik <3) ja sen kunniaksi päätin herätellä tän blogin taas henkiin. Kirjoittelu on itselleni niin mukava itseilmaisun muoto, että miksihän sen aina välillä unohtaa?

Noh, intohimoisen googlettelun jälkeen löysin kuin löysinkin saman ohjeen, joka pienen modifioinnin jälkeen näyttää tältä, olkaapas hyvät:

250 g maitorahkaa
4 kananmunaa
2 dl proteiinijauhetta
2 dl maitoa
(0,5 dl gluteenitonta jauhoa)
(0,5 tl leivinjauhetta)
(makeutusta oman maun mukaan)

Sekoita aineet keskenään ja kippaa uunipellille. Laita pelti uuniin, ja paista 200°C/ noin 20 min. (Tai niin kauan, että pannari saa vähän tummempaa väriä pintaan.) Suluissa olevat aineet voi jättää halutessaan pois. Päälle voi laittaa oman maun mukaan marjoja, hedelmiä, hunajaa tai mitä nyt ikinä mieleen juolahtaa. Mulla oli kuningatarsose-pilttiä, jonka seassa oli mustikoita ja mustaherukoita. 

Laskin myös kalorit, ja koko komeuteen tuli kunnioitettavat 929 kcal. Mutta jos herkun jakaa vaikkapa yhdeksään osaan, kaloreita tulee vain noin sata. Ja mistään turhasta hötöstähän se energia ei tässä kuitenkaan tule! 

Smaklig måltid! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti